Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tűzpiros Siemens mobiltelefon újdonság autóverseny rajongóknak

Kütyük

Tűzpiros Siemens mobiltelefon újdonság autóverseny rajongóknak

A Siemens ismét egy már piacon lévő mobiltelefonjának egy speciális változatával rukkolt elő.


A Siemens SK65 Mille Miglia Edition nem más, mint a neves olasz autóverseny, a Mille Miglia rajongóinak szánt különleges SK65-ös mobil készülék. Az oldtimer járgányokat felvonultató neves verseny ihlette Siemens telefon tűzpiros színben kerül a kereskedések polcaira, a belbecs pedig lényegében teljesen változatlan marad az alapmodellhez képest. A gyártó munkatársai nem árulták el, hogy pontosan hány darab Siemens SK65 Mille Miglia Edition kerül majd forgalomba, de az ilyen készülékekre vágyóknak sietniük kell a vásárlással, ugyanis biztosra vehető, hogy igen csak kis példányszámban készülő telefonnal van dolgunk. A Mille Migliát idén május 19. és 22. között rendezik meg.

A Siemens SK65-ben nem kevesebb mint 64 MB RAM található, melyből mintegy 30 MB használható fel e-mailek, illetve Java alkalmazások tárolására. Csukott állapotban a készülék 120 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig 144 gramm, ami bizony nem kevés. Az SK65-be szerelt TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző 132×176 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésű újdonság PTT (Push To Talk) kompatibilis, akkumulátora pedig 5 órás beszélgetési, illetve 250 órás készenléti időt biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés