Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg újdonsággal készül a turisztikai szezonra a PannonW@P

Kütyük

Rengeteg újdonsággal készül a turisztikai szezonra a PannonW@P

A hosszúra nyúlt tél után eljött a tavasz, és vele a kirándulások, túrák, országjárások ideje. Hazánk tájainak felfedezése során továbbra is bízvást támaszkodhatunk a Pannon GSM-re: a PannonW@P Utazás menüpontja idén az eddigieknél is több hasznos információval szolgál a mobillal utazóknak.

A PannonW@P egyik legfontosabb utazási újdonsága az ötödik éve folyamatosan megújuló Navigátor, a cella alapú helymeghatározó, objektum-kereső szolgáltatás. Idén már több mint kétszáz magyarországi településen tájékozódhatunk segítségével: az adatbázisában szereplő tömegközlekedési vonalak és megállók, üzemanyag-töltő állomások, gyógyszertárak, bankautomaták, éttermek és számos egyéb helyszín közül automatikusan keresi meg a hozzánk legközelebb esőket, majd magyarázza el az azokhoz vezető utat.

Ahhoz persze, hogy mindezt kihasználhassuk, először el kell utaznunk a több, mint kétszáz város valamelyikébe. Ebben is segítségünkre van a PannonW@P: a MÁV nagy sikerű Elvira menetrend-adatbázisa mellett immár a Volán országos vonalhálózatát is áttekinthetjük a Pannon GSM WAP portálján. A kereső funkció segítségével az indulási és a célállomás mellett a kívánt időszakot is megadhatjuk, a program pedig a köztes megállókkal és a menetidővel együtt részletesen feltünteti az összes lehetséges buszjárat menetrendjét.

Ha éppen indokra van szükségünk a kiruccanáshoz, akkor is forduljunk bátran a PannonW@P-hoz. A Vendégváró menüpontban több belföldi program között böngészhetünk, hasznos információkat olvashatunk. A PannonW@P azonban nem áll meg az országhatárnál: a Hurrá, síelünk! oldalon több tucat utazási iroda kínálja kései havas útjait, a hamarosan érkező Hurrá, nyaralunk! rovatban pedig már a vakációra készülhetünk fel.

A Pannon GSM előfizetőivel tehát nem fordulhat elő, hogy tanácstalanul ácsorogjanak az éppen felkeresett Győr vagy Eger főterén: néhány kattintás a PannonW@P-on, s már tudják is, hol várja őket a legközelebbi hideg sör – vagy éppen az előző esti sörözést feledtető fejfájáscsillapító.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés