Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile féle villámgyors Internet szolgáltatás már 5 vidéki városban is

Kütyük

T-Mobile féle villámgyors Internet szolgáltatás már 5 vidéki városban is

A T-Mobile ügyfelei Budapesten kívül öt vidéki nagyvárosban megfelelő készülékkel már használhatják a gyorsabb mobilinternetezést és adatátvitelt nyújtó EDGE szolgáltatást, amely május végéig összesen 15 magyarországi városban lesz elérhető a legnagyobb hazai mobilcég előfizetői számára.

A mobil adatátvitel terén vezető hazai mobilszolgáltatóként a T-Mobile Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Győrben és Debrecenben már kiépítette EDGE hálózatát. Ezeken a településeken áprilistól arra alkalmas mobilkészülékkel ügyfelei számára változatlan tarifákkal a mobilinternet, a WAP, az MMS küldés-fogadás és az elektronikus levelezés egyaránt háromszor gyorsabb lehet. A társaság a hazai mobilcégek közül egyedülállóan 2003 óta nyújtja kereskedelmi EDGE szolgáltatását és az érezhetően jobb adatátviteli megoldással lefedett terület még a 3G idei bevezetése előtt jelentősen tovább bővül.

Május végére a T-Mobile ügyfelei összesen 15 városban (Budapesten és a felsorolt településeken túl Szombathelyen, Tatabányán, Balatonfüreden, Kaposváron, Kecskeméten, Keszthelyen, Nyíregyházán, Siófokon, Szekszárdon) gyorsabban internetezhetnek, WAP-ozhatnak. Az EDGE segítségével a kizárólag a T-Mobile-nál a t-zones WAP-portálon elérhető élő televíziós adások, valamint a letölthető videofelvételek is jobb minőségben érhetők el. Év végéig a T-Mobile-nál az EDGE szolgáltatással lefedett városok száma 34-re nő.

A T-Mobile-nak a magyarországi mobil adatátvitel terén megszerzett egyedülálló tapasztalatát a GPRS, EDGE és WLAN szolgáltatások elsőkénti bevezetése jelzi. Emellett a T-Mobile Németországban a világ mobilszolgáltatói közül először saját hálózatán mutatta be a 3G továbbfejlesztett változatát, a HSDPA-t. Ez a különleges, 3,5G-nek is nevezett megoldás mobileszközökkel akár 1-3 Mbit/másodperces adatátviteli sebességet biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés