Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jégkorong VB a PannonW@P-on

Kütyük

Jégkorong VB a PannonW@P-on

A Pannon GSM a magyar jégkorong-válogatott főtámogatójaként folyamatosan nyomon követi a debreceni világverseny állását, és – az aktuális hírektől kezdve a csapatokról készült letölthető háttérképekig – átfogó tartalomszolgáltatást nyújt előfizetőinek.

Az április 17-én kezdődő, egy héten át tartó Divízió 1-es IIHF Jégkorong Világbajnokság eseményeit a megnyitótól kezdve a díjkiosztóig követhetik nyomon a Pannon GSM előfizetői a mobilszolgáltató WAP portálján. A tizenöt mérkőzésről a két percenként frissülő beszámolókkal gyakorlatilag élő közvetítést ad a PannonW@P, ahol a meccsek után a mezőny legjobbjaival, a csapatvezetőkkel, a közönség kedvenceivel készített interjúk olvashatók, és természetesen a VB pillanatnyi állásáról is folyamatosan tájékozódhatnak a rajongók.

Azok kedvéért, akik a vasárnapi nyitó mérkőzésig sem bírják ki jégkorong nélkül, a Pannon GSM már hétfőn, az első mérkőzés előtt hat nappal megkezdte a tudósítást. A hat csapatra vonatkozó statisztikák és információk mellett a mérkőzések időpontjai is kikereshetők a PannonW@P-on. Emellett most a WAP-ról mindent megtudhatunk a magyar válogatottról és tagjairól, amire valaha is kíváncsiak voltunk.

A szöveg mellett a képek is fontos szerephez jutnak a Pannon GSM tudósításaiban. A hírek között képes beszámolókat is találhatunk majd a PannonW@P Hoki vb menüpontja alatt: szerdától elérhetők a magyar válogatott tagjait ábrázoló háttérképek, a bajnokság ideje alatt pedig a mérkőzések legizgalmasabb pillanatait megragadó fotók is letölthetők az arra alkalmas mobiltelefonokra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés