Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG a világon elsőként mutatta be mobiltelefonos Push-To-View technológiáját

Kütyük

Az LG a világon elsőként mutatta be mobiltelefonos Push-To-View technológiáját

A világ a Cannes-ban megrendezésre kerülő 3GSM Kongresszuson ismerhette meg először az 3G technológia úttörője, az LG Electronics által kifejlesztett Push-To-View (PTV) mobil technológiát, amely a 3G világ legújabb csúcsfejlesztése.

A PTV csúcstechnológia hálózati és multimédia alkalmazások kombinálásával teszi lehetővé, hogy egyszerre több felhasználó élő videó-kommunikációt folytasson valós időben. A Push-To-Talk technológia továbbfejlesztéséből kialakult PTV alkalmazásával a felhasználók egyszerűen kijelölhetik azokat, akikkel valós időben, élő videó és audió formában kívánják megosztani mondanivalójukat.

A PTV a Messenger csevegő-szolgáltatáshoz hasonló funkciókat is kínál: felhasználói csoportokat kezel, ellenőrzi a vételt, kiválasztja a videó-konferencia résztvevőit és ellenőrzi az átvitelt. A csomag olyan meghívó-funkciót is tartalmaz, amely segítségével a felhasználók videó-konferenciára hívhatják hasonló készülékkel rendelkező partnereiket, akik fogadhatják, de el is utasíthatják a meghívást.

˝Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elsőként mutathatjuk be a PTV technológiát. Arra számítunk, hogy ezen új csúcstechnológia bemutatásával a világ minden országára kiterjeszthetjük 3G szolgáltatásainkat. Erőfeszítéseinket folyamatosan új, innovatív technológiák kifejlesztésére összpontosítjuk, megerősítve ezzel technológiai vezető szerepünket a 3G piacán˝ – mondta M. H. Park, az LG Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

Az LG Electronics elkötelezett a vásárlókra és helyi igényekre szabott technológiák kifejlesztése mellett, a társaság ezen törekvései egy sor kiváló, világelső terméket eredményeztek. Ilyen például a 3-D Game mobiltelefon (SV360/KV3600), a földi és digitális televízióadások vételére alkalmas LT1000 mobil, a Diabetes (KP8400) telefon, a VOD camcorder (SV130) mobil, valamint a Digital Quiblah Mecca Indicator (F7100) mobil, amely úgynevezett ˝Quiblah-kijelzője˝ beépített földrajzi hosszúság-, szélesség-, illetve város-meghatározó funkciói segítségével a mágneses iránytű északi irányához viszonyítva mutatja Quiblah irányát.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés