Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens A70: olcsó belépőszintű új mobiltelefon

Kütyük

Siemens A70: olcsó belépőszintű új mobiltelefon

A Siemens nem várta meg a CeBIT-et azzal, hogy bejelentse legújabb 70-es, illetve 75-ös sorozatú mobiltelefonjait, melyek közül a Siemens A70 a legszerényebb tudású és egyben persze a legolcsóbb is.


Az abszolút low-end kategóriás Siemens A70-et elsősorban azoknak ajánlja a müncheni székhelyű vállalat, akik egyrészt a lehető legkevesebbet szeretnék új telefonra költeni, illetve akik számára a hangfunkciók sokkal fontosabbak, mint a különböző csilivili szolgáltatások.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes Siemens A70-ben az olcsóság jegyében nem is színes, hanem csak egy egyszerű monokróm folyadékkristályos kijelző kapot helyet, mely egyébiránt 101×80 pixeles felbontással bír. A gömbölyded formavilágú készülék 101 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 20 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 78 grammot nyom.

Minimál mobil lévén nem szabad meglepődni azon, hogy a Siemens A70 nem képes MMS-eket küldeni, illetve fogadni, vagyis esetében az üzenetküldési technológiák közül a jó öreg SMS-re és EMS-re kell szorítkoznunk. A tizenhat szólamú polifonikus csengőhangokkal és két játékkal (Balloon Shooter, Stack Attack) felvértezett újdonság a gyári specifikációk szerint maximum 250 órás készenléti időt, illetve 5 órás beszélgetési időt biztosít használója számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés