Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: Valentin-nap alkalmából új képekkel bővül az MMS Album Galéria

Kütyük

Pannon GSM: Valentin-nap alkalmából új képekkel bővül az MMS Album Galéria

A szerelmesek kedvében jár a Pannon GSM: Valentin-nap közeledtével több új szerelmes témájú MMS küldhető mától az MMS Album Galériájából.

Az MMS Album igénybevételének egyetlen feltétele, hogy megrendeljük a szolgáltatást. A 1741-es számot tárcsázva egyszerűen regisztrálhatjuk magunkat. A szolgáltatásnak nincs sem csatlakozási, sem havi díja. Kevesen tudják, hogy az MMS Albumot az is igénybe veheti, aki nem rendelkezik MMS-képes készülékkel. Az MMS Album a https://mms.pannongsm.hu/album címen érhető el.

A kommunikáció hagyományos formáját kedvelők az MMS Képeslap wap oldalán található Képeslap Galériájában is több új szerelmes képet találnak.

A Pannon GSM tavaly év végén bevezetett MMS Képeslap szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon kamerájával készített felvételeket vagy bármely egyéb MMS-képet hagyományos postai képeslap formájában küldjünk el szeretteinknek, ismerőseinknek. A postázni kívánt felvételt MMS-üzenet formájában a 1771-es telefonszámra kell elküldeni, ezután a Pannon GSM válaszüzenete a szolgáltatás wapos felületére irányít, ahol gyorsan és egyszerűen útjára indíthatjuk a képeslapot, melyhez még szerelmes üzenetet is írhatunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés