Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonos funkciókat kaphat a Sony PlayStation Portable

Kütyük

Mobiltelefonos funkciókat kaphat a Sony PlayStation Portable

Elképzelhető, hogy a Sony nemrégiben bejelentett hordozható játékgépe mobiltelefonos funkciókkal fog gazdagodni.


Ken Kutaragi, a japán mamutvállalat egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy meg van az esélye annak, hogy a PlayStation Portable mobil funkciókat kapjon a közeljövőben. Kutaragi ezenkívül elmondta, hogy a Sony a páratlanul nagy érdeklődés miatt havi egymillióra emeli az újdonság gyártási kapacitását.

A világ második legnagyobb fogyasztói elektronikus gyártójaként jegyzett Sony a december 12-i debütálás óta eltelt időben Japánban immár több mint 800 ezer PlayStation Portable-t adott el. Kutaragi nem árulta el, hogy jelenleg havonta pontosan hány darab játékgép hagyja el a Sony gyártósorait, mindenesetre egyes forrásokból tudni lehet, hogy a 2004. december 12. és december 31. közötti hetekben 510 ezer PlayStation Portable készült.

Ezt a piaci szegmenst mindeddig a Nintendo dominálta, a Sony pedig újoncnak számít, mindenesetre a vállalat komoly reményeket fűz a hordozható PlayStation sikeréhez. A kis masinával nem csak játszani lehet, hanem akár zenéket is lehet hallgatni, illetve videóanyagokat is lehet nézni rajta, sőt nemsokára talán mobilként is funkcionálhat majd a készülék.

A Sony PlayStation Portable európai és amerikai forgalmazása előreláthatólag március 31-én kezdődik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés