Connect with us

Hirdetés

technokrata

DVD és videokazetta áruház nyílt a T-Mobile WAP-portálján

Kütyük

DVD és videokazetta áruház nyílt a T-Mobile WAP-portálján

A T-Mobile mobiltelefonnal vásárolható termékeinek és szolgáltatásainak Magyarországon egyedülálló választéka december 1-től DVD és videokazetta vásárlással bővült.

A Budapest Film kínálatából kiválasztott, havi számlával vagy m-com egyenleggel kifizetett filmek házhozszállítása is igényelhető.

A T-Mobile és a Budapest Film a mobiltelefonos mozijegy-vásárlás bevezetését követően létrehozták az ország első és egyetlen WAP-os DVD és videokazetta áruházát. A mobiltelefonos üzletben a nap 24 órájában, az ország bármely pontjáról az ügyfelek a különböző kategóriákba sorolt filmekből válogathatnak és a választott filmet, filmeket havi számlájukkal, illetve m-com egyenlegükkel fizethetik ki.

A film megrendelése során a kívánt hordozó (DVD vagy VHS) kiválasztását követően eldönthető, hogy a személyes átvétel vagy a házhozszállítás előnyösebb-e. Utóbbi esetben a megvásárolt DVD vagy videokazetta 2 héten belül, postai úton, a WAP-os vásárlás során megadott címre jut el a megrendelőhöz. Amennyiben a T-Mobile előfizetője 24 órán belül több filmet vásárol, a korábbi és az új cím egyezése esetén házhozszállítási díjat csak egy alkalommal kell fizetnie.

A Mobil Vásárlás során előfizetéses T-Mobile-osok 6.000, Aranykártyások 15.000, Platinakártyások 20.000 forint erejéig utólagos számlafizetéssel egyenlíthetik ki különböző szolgáltatások és termékek ellenértékét. Domino kártyás ügyfelek a megvásárolt DVD-t vagy videokazettát elektronikus úton előre feltölthető m-com egyenlegükből fizethetik ki. A szolgáltatás a t-zones WAP-portálján a Mobil Vásárlás rovatban érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés