Connect with us

technokrata

Vállalatirányítás mobiltelefonról

Kütyük

Vállalatirányítás mobiltelefonról

A Volán Elektronika vadonatúj és hazánkban egyedülálló megoldásával a cégvezető a vállalatirányítási rendszerhez akár telefonján keresztül is hozzáférhet, ellenőrizheti a kimutatásokat és letöltheti a legfrissebb adatokat.

A LIBRA üzleti megoldás mobil kliensével így a sürgős döntések meghozatalához szinte bárhol és bármikor könnyedén kaphat információt. A mai modern készülékekkel a kapcsolat gyors, biztonságos és olcsó.


A Volán Elektronika Rt. csaknem húsz éve fejleszt vállalatirányítási rendszereket, közép- és nagyvállalatoknak szánt, Oracle alapú integrált rendszerével 1993 óta van jelen a piacon. A cég legfrissebb fejlesztése, a LIBRA6i átfogó kontrolling rendszere, az InfoCenter belső és külső információs igények kielégítésére, döntéstámogatásra, beszámolói kötelezettségek elvégzésére és ellenőrzésre szolgál. A felhasználók novembertől, a mobil kliens segítségével a világon szinte bárhol és bármikor mobiltelefonjukon keresztül hozzáférhetnek a rendszer információihoz.

˝A közép- és nagyvállalatok vezetőinek gyors és valós idejű információra van szükségük a hatékony döntéshozatalhoz. Egy vállalatirányítási megoldásokat szállító cég fő feladata, hogy ezt minél átfogóbban, integráltabban és rugalmasabban elősegítse. Az LIBRA mobil kliensének egy újabb dimenziót sikerült áthidalnia a döntéshozatalban: a felhasználó most már bárhol azonnali információt kaphat cége eredményéről, állapotáról a mobiltelefonon megjeleníthető táblázatok és mutatószámok segítségével˝ – nyilatkozta Papp Zoltán, a Volán Elektronika Rt. vezérigazgató-helyettese.

A LIBRA mobil kliens másik előnye az egyszerűség: használatához nincs szükség különleges mobiltelefonra, a legtöbb mai modern készülékről biztonságosan elérhető, a https protokoll biztosítja, hogy illetéktelenek nem tudnak az adatokhoz hozzáférni. Egy táblázat letöltése összesen 2.000 és 4.000 byte közötti adatforgalmat jelent, ami nem csak gyors elérést, de alacsony adatátviteli költségeket is jelent. A táblázatok és kimutatások letöltése mellett a döntéshozó az egyes konkrét cellaértékekhez címzett megjegyzéseket fűzhet, amit SMS vagy e-mail formájában elküldhet beosztottjának.

˝A LIBRA mobil kliens felhasználói a közép- és nagyvállalatok döntéshozói lesznek. A megoldást egyrészt meglévő ügyfeleinknek, bővítésként kínáljuk, másrészt úgy gondoljuk, hogy a piacon is előnyt jelenthet ez az egyedülálló szolgáltatás. Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket a nagyvállalati piacon, akkor terveink szerint a jövőben a kis- és középvállalatok számára is elérhetővé tesszük ezt a speciális megoldást˝ – folytatta Papp Zoltán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin