Connect with us

technokrata

A T-Mobile ismertsége elérte a 100 százalékot

Kütyük

A T-Mobile ismertsége elérte a 100 százalékot

A GFK Hungária felmerései alapján Magyarországon a T-Mobile márka támogatott ismertsége már augusztusra megközelítette, alig fél évvel a piacvezető magyar mobilcég névváltását követően, november elejére pedig elérte a 100 százalékot.

A megkérdezettek körében a spontán említés szintén kiemelkedően magas, 85 százalékos és a Jobb veled a világ szlogent nagy számban és egyértelműen azonosítják a piacvezető T-Mobile-lal.

A világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalatával kialakított szorosabb együttműködésben a mobilcég T-Mobile Magyarország Rt. néven május óta kínál még értékesebb szolgáltatásokat közel 4 millió előfizetője számára. A T-Mobile márka értékei, a hazai piacon bevezetett újdonságok fogadtatása egyértelműen kedvező, a Westel – T-Mobile márkaváltás nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően sikeres. A T-Mobile Napon bevezetett, minden időszakban egységes és kedvező belföldi percdíjakat kínáló Relax csomagjai pl. amellett, hogy a társaság ügyfeleinek körében kiugró sikert arattak, később az egész hazai mobilpiacra jelentős hatást gyakoroltak.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató 10 évvel piacra lépését követően, piacvezető szolgáltatóként csatlakozott a T-Mobile márkanéven jelenleg 2 kontinensen jelenlévő, a csoport érdekeltségein keresztül 103 millió előfizetővel rendelkező nemzetközi mobilszolgáltatóhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin