Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rendkívül sikeres a Pannon GSM 50-1000 tarfiacsomagja

Kütyük

Rendkívül sikeres a Pannon GSM 50-1000 tarfiacsomagja

Havonta ötvenezren választják a Pannon GSM legújabb szolgáltatáscsomagját.

A magyar mobiltelefon piac utóbbi szezonjának sikeres terméke, a Pannon 50-1000 tarifarendszer a független elemzők szerint is a legkedvezőbb árú ajánlat.

A Pannon 50-1000 tarifacsomagokat már 100.000 előfizető választotta és ezzel az elmúlt időszak legjelentősebb növekedését könyvelheti el a cég a számlás ügyfelek körében.

Az új számlás konstrukciókat csupán két és fél hónapja jelentette be a mobiltársaság, és az ezen rövid idő alatt elért százezres ügyfélszám jól mutatja, hogy előfizetőik számára ez a jelenleg választható legelőnyösebb ajánlat a piacon.

Az augusztus 16-án bevezetett Díjcsökkentő szolgáltatással a tarifacsomagok még inkább személyre szabhatók lettek és a Pannon 50-500-hoz igénybe vehető speciális szolgáltatással az előfizetők még a választott tarifacsomag díjainál is kevesebbet fizethetnek, ha az adott hónapban többet mobiloznak a tervezettnél. A tarifacsomagok vonzerejét növelte még ezen felül az az SMS, MMS akció, melynek keretében az üzeneteket fél áron számlázza a szolgáltató november 13-ig.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés