Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagysebességű mobiltelefon memória a Samsungtól

Kütyük

Nagysebességű mobiltelefon memória a Samsungtól

A Samsung egy olyan, elsősorban mobiltelefonokba szánt új memóriát jelentett be, mely képes kielégíteni a részletes háromdimenziós grafikákkal rendelkező játékok sebességigényét.

A vadonatúj DRAM memóriachip 256 Mb-es, vagyis 32 MB-os kapacitással rendelkezik és természetesen DDR (Double Data Rate) specifikációjú.

A Mobile DDR x 32 típusjelzésű memóriachip sávszélessége több mint 1 GB/s, ily módon kiválóan képest helyt állni akár a legnagyobb teljesítményű mobiltelefonokban és kéziszámítógépekben is. A hivatalos bejelentés kapcsán szó esett többek közt arról, hogy a mikrochip számos olyan technológiát felvonultat, mely komoly szerepet játszik a lehető legalacsonyabb fogyasztás és hőtermelés elérésében.

A dél-koreai nagyvállalat új RAM chipje természetesen nem érhető el a végfelhasználók számára, de a készülékgyártók a napokban már megkapták belőle az első szállítmányokat. Amennyiben minden jól megy, a kereskedelmi forgalomban akár már hat hónap múlva megjelenhetnek az első ilyen új memóriákkal szerelt mobil eszközök.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés