Connect with us

technokrata

Tükröm, tükröm mondd meg nékem ki a legszebb e világon!

Kütyük

Tükröm, tükröm mondd meg nékem ki a legszebb e világon!

A Boost Mobile bemutatta legújabb mobiltelefonját, az i285-ös modellt, mely alapjaiban véve egy teljesen szokványos készülék, leszámítva, hogy többek közt egy nagy méretű tükör is a részét képezi.


A hagyományos kialakítással rendelkező újdonságot a gyártó elsősorban a fiatalabb korosztály képviselőinek szánja, ezt bizonyítja például a billentyűzet is, melynek gombjai tűzcsóva formát öltöttek a tervezőasztalon.

Az i285 kétségkívül legérdekesebb eleme a hátlapból kihajtható tükör. A kamerás mobilok elterjedtével hozzászokhattunk már az önarckép készítéskor sokat segítő kisebb tükörfelületekhez, azonban a most debütált mobil tükre minden korábbi hasonló megoldásnál nagyobb méretű, így akár szépítkezéshez is felhasználható. A telefon méretéhez hasonló nagyságú tükör igen, viszont beépített digitális fényképezőgép nem képezi részét az i285-nek.

A fontosabb specifikációk között említendő a hanghívási szolgáltatás, a kihangosítási lehetőség, a hangmemória, a gyárilag telepített AOL IM (Instant Messaging) alkalmazás, a polifonikus csengőhangok, a 600 férőhelyes telefonkönyv, valamint a PTT (Push To Talk) szolgáltatás. A Motorola által gyártott Boost Mobile i285 165 perces beszélgetési, illetve 70 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin