Connect with us

Hirdetés

technokrata

AdatOK! és MMS fotó szolgáltatások a Nokiától

Kütyük

AdatOK! és MMS fotó szolgáltatások a Nokiától

Két újdonsággal bővítette szolgáltatásainak körét a Nokia Mintabolt és Szervizpont hálózat.

Az egyik a Nokia készülékek funkcióinak maradéktalan kihasználását elősegítő Nokia AdatOK! szolgáltatás, a másik a kamerás készülékek fotó funkciójához kapcsolódó papírkép készítés MMS fotóról. Mindkét szolgáltatás szorosan illeszkedik a Nokia mobiltelefonok fő fejlődési irányához.

Régóta meglévő és jelentős piaci igényt elégít ki a “Nokia AdatOK!”, amely a Nokia adatképességekkel ellátott GSM telefonjainak technikai beállításait a helyszínen megoldani képes ügyfélszolgálati tevékenység.

A MobilASK Kft., mint a Nokia magyarországi mintabolt-hálózatának üzemeltetője és hivatalos központi-márkaszervize, valamint a Young Telecom, mint a Nokia kiemelt technikai támogatója a garancia arra, hogy a közösen nyújtott szolgáltatás a legmagasabb színvonalon, naprakészen és az ügyfelek maximális megelégedettségét szem előtt tartva kerül megvalósításra.

Az új Nokia AdatOK! szolgáltatás az Erkel utcai Nokia Mintaboltban vehető igénybe.
A szolgáltatás tartalma:
– Előre egyeztetett időpontban – minden hét pénteken 9.00-17.00 óra között – személyes ügyfélkezelés és tanácsadás, az eszközök korrekt működéséhez szükséges konkrét beállítások elvégzése, bemutatása, ismertetése.
– A különböző Nokia termékek szinkronizálása egyéb Nokia termékekkel, ill. egyéb számítástechnikai, GSM és adat termékekkel, ill. ezek beállítása.
– Mindennemű technikai támogatás, a készülék menürendszerének és üzeneteinek ismertetése.
Általános tudnivalók:
– Bejelentkezés, érdeklődés a helyszínen (1092 Budapest, Erkel utca 17.), vagy a 20/466-3313 telefonszámon ill. az adatok@mobilask.hu e-mail címen.
– A szolgáltatás díja: 4.000,- Ft + ÁFA/20 perc
A Club Nokia tagjainak június folyamán ingyenesen biztosítunk egyszeri 20 perces tanácsadást

MMS fotószolgáltatás a Nokia Mintabolthálózatban
Május közepén indult a Nokia Mintabolt és Szervizpont hálózatban az az új szolgáltatás, amely lehetővé teszi papírkép készítését MMS fotóról. Ennek keretében a felhasználó bármelyik Nokia Mintaboltban a megrendelendő fotókat a készülékéből letöltheti, és ugyanott feladhatja a megrendelést. A kész papírképek 48 órán belül a megrendelés helyén átvehetők.

A papírképeket a FOTEX-el kötött együttműködés keretében a Fotex laboratóriumában, hagyományos eljárással készítik. A 9x13cm méretű képfelületre háromféle elrendezésben helyezhetők el a képek, az MMS fotó felbontásától függően. A papírkép ára 69 Ft, amely magába foglalja a kép letöltését a mobiltelefonról és a fotók disztribúcióját a hálózat bármelyik üzletébe.

A szolgáltatást elindításakor azt tűztük ki célul, hogy a mintabolthálózatban megforduló ügyfeleinknek minél több olyan lehetőséget nyújtsunk egy helyen, amellyel az új készülékek több és több alkalmazását használják örömmel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés