Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefon és GPS a Coca-Cola üdítős dobozokban

Kütyük

Mobiltelefon és GPS a Coca-Cola üdítős dobozokban

A Coca-Cola legújabb nyári akciójának keretein belül olyan üdítők bukkannak fel az amerikai piacon, melyek doboza egy GSM, illetve egy GPS modullal van ellátva.


Május 17. és július 12 között száz darab klasszikus ízesítésű, koffeinmentes, Cherry Coke, illetve Vanilla Coke dobozba rejtenek titkosan mobiltelefont, illetve globális helyzet meghatározó modult.

A vásárlók vélhetően gyorsan felfedezik majd a hagyományos és a speciális high-tech dobozok közötti különbséget, ugyanis utóbbi dobozokon méretes nyomógombok kaptak helyet. Az egyik ilyen gomb megnyomásával azonnal fel lehet hívni az üdítőgyártó vállalat központját, ahol felveszik a nyertes adatait, majd pedig a beépített GPS modul révén megállapítják tartózkodási helyét.

Az értékes nyeremények között található többek közt egy Chevy Equinox SUV gépjármű, házimozi rendszer, illetve készpénz. Arról nem szól a fáma, hogy a nyertesek ˝kárpótlásul˝ kapnak-e egy nem mobilt, hanem szomjoltásra alkalmas folyadékot tartalmazó dobozt, illetve, hogy megtarthatják-e a spéci GSM üdítős dobozt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés