Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen beszerezhető az EU Pályázati Kalauz

Kütyük

Ingyenesen beszerezhető az EU Pályázati Kalauz

Az online kiadvány segít tájékozódni az EU-s programok között, részletes leírást adva a teendőkről, dokumentumokról.

Az EUoldal azért jött létre, hogy a magyarországi intézményeknek gyakorlati támogatást nyújtson európai uniós támogatások megszerzése érdekében. Az üzemeltetők további célja a magyarországi felsőoktatási intézmények, önkormányzatok valamint kis- és középvállalkozások bevonása európai uniós konzorciumokba, elsősorban az Európai Unió környezetvédelmi, területfejlesztési és vállalkozáserősítő pályázatai és programjai segítségével.

Az oldalon napi frissítéssel kerülnek bemutatásra a legfrissebb pályázati lehetőségek, a csatlakozással kapcsolatos hírek, események, továbbá bemutatják a legsikeresebb hazai pályázókat is. Teszik mindezt egy közös cél érdekében, hogy minél több és minél jobb minőségű, sikerre esélyes magyar projektjavaslat kerüljön beadásra Brüsszelben.

Újdonság az ingyenesen letölthető EU Pályázati Kalauz kiadvány. Ez a Magyarországon egyedülálló gyűjtemény tartalmazza valamennyi megnyíló EU-s program rövid leírását, a kapcsolattartók nevét és elérhetőségét, a pályázatok elkészítéséhez nélkülözhetetlen dokumentumok és formanyomtatványok beszerzési helyét, gyakorlati tanácsokat a pályázatok elkészítéséhez, egyszóval minden olyan információt, amire most, az EU csatlakozásunk után szükség lehet.

A kiadvány térítésmentesen letölthető és szabadon terjeszthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés