Connect with us

Hirdetés

technokrata

ASUS MyPal A730 PDA: gyors processzor, nagy felbontású LCD és kamera

Kütyük

ASUS MyPal A730 PDA: gyors processzor, nagy felbontású LCD és kamera

Az ASUS CeBIT-es standján látható volt a világ egyik első, 520 MHz-es frekvenciájú Intel XScale processzorral, illetve VGA felbontású kijelzővel szerelt kéziszámítógépe.

A keresztségben ASUS MyPal A730 nevet kapott eszköz észrevehetően kisebb, mint legközelebbi versenytársa, a Toshiba féle Pocket PC e805, de a kis mérethez nagy tudás társul, ugyanis a masina többek közt 128 MB RAM-mal, CompactFlash Type II bővítőhellyel, valamint SDIO támogatású SD/MMC (Secure Digital/MultiMediaCard) slottal van felvértezve.

Az ASUS MyPal A730 igazi ékessége nem más, mint a folyadékkristályos kijelző. A 3,7 colos képátlójú LCD ugyanis 640×480 képpontos felbontással, valamint 18 bites színmélységgel rendelkezik, vagyis több mint 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A tajvani gyártó újdonsága egyébként az első olyan Pocket PC alapú kéziszámítógép, melyben 1,3 megapixeles felbontású integrált digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot.

A gyártó munkatársai elmondták, hogy amennyiben minden jól megy, akkor a MyPal A730 valamikor az idei esztendő második felében jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, a várható árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés