Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Pannon GSM bemutatóterem nyílik a Sugár Üzletközpontban

Kütyük

Új Pannon GSM bemutatóterem nyílik a Sugár Üzletközpontban

A Pannon GSM 2004. március 18-án nyitja meg új bemutatótermét a budapesti Örs vezér terén, a Sugár Üzletközpontban, ahol a mobil szolgáltató villámgyors kiszolgálással várja ügyfeleit.

Az Örs vezér tere annak idején az elsők között vált Budapest ˝központon kívüli városközpontjává˝. Kiemelt közlekedési csomópontként és a bevásárlóközpont fogalmát Magyarországon meghonosító Sugár helyszíneként Zugló és Sashalom ˝belvárosává˝ nőtte ki magát. Ezért is nagy jelentőségű nem csak az itteni lakosok, de a HÉV révén a tér közvetlen véráramába kapcsolódó Gödöllő számára is, hogy a Pannon GSM március 18-án megnyitja itt bemutatótermét.

A mintegy 80 négyzetméter alapterületű bemutatóterem a Sugár üzletház földszintjén, központi, könnyen elérhető helyen található. Négy ügyfélpultjánál a Pannon GSM teljes szolgáltatási és termékválasztéka várja a jelenlegi és leendő előfizetőket. A gyors kiszolgálás érdekében a Pannon GSM a másutt már sikeresnek bizonyult koncepció szerint ügyfélhívó-rendszer nélkül, közvetlenül szolgálja ki ügyfeleit.

A Pannon GSM bemutatótermének megnyitója egybeesik a bevásárlóközpont újjászületésének kezdetével. Az átalakítás első üteme hónapokon belül kezdetét veszi, és várhatóan még az idén lezárul, ugyanakkor a bemutatóterem működését, megközelíthetőségét, a szolgáltatás színvonalát a munkálatok nem befolyásolják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés