Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia 3G hálózatot szállít a hollandiai T-Mobile számára

Kütyük

A Nokia 3G hálózatot szállít a hollandiai T-Mobile számára

A Nokia a T-Mobile hollandiai 3G WCDMA rádió-hozzáférésű hálózatának egyedüli szállítója.

A megállapodás egy nemzetközi keretegyezmény részét képezi, amelynek értelmében a T-Mobile International, a világ egyik vezető mobil-kommunikáció szolgáltatója a Nokiát választotta európai 3G WCDMA hálózatainak fő szállítójául.

A szállítások már elkezdődtek, a kétmillió előfizetőnek fejlett mobil multimédiás szolgáltatásokat biztosító hálózat pedig a tervek szerint 2004 második felében indul.

A megállapodás alapján a Nokia 3G rádió-hozzáférésű hálózatot, a Nokia NetAct hálózat- és szolgáltatás-üzemeltetési rendszert, valamint a tervezésre, engedélyeztetésre, integrációra, projekt irányításra és karbantartásra kiterjedő szolgáltatások széles skáláját biztosítja.

˝Örömmel terjesztjük ki a 2G-ről a 3G termékekre és szolgáltatásokra is a T-Mobile Netherlands-szal fenntartott hosszú és sikeres üzleti kapcsolatunkat, és boldogan támogatjuk a vállalatot az erős verseny jellemezte holland mobilpiacon szerzett részesedésének további növelésében˝ – mondta Robin Lindahl, a Nokia T-Mobile-lal foglalkozó üzleti csoportjának alelnök-igazgatója.

˝Idén szemtanúi lehetünk majd a kereskedelmi 3G hálózatok széleskörű elterjedésének. A WCDMA 3G valóban hatékony a nagy kapacitás-igényű multimédiás szolgáltatások lehető legolcsóbb biztosításában. A szolgáltatók multimédiás hálózatokba történő befektetései során véleményünk szerint a WCDMA 3G jelenti majd a legfontosabb rádió-hozzáférésű platformot˝ – tette hozzá Robin Lindahl.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés