Connect with us

technokrata

A Westel segítségével újabb olimpiai bajnok tér haza

Kütyük

A Westel segítségével újabb olimpiai bajnok tér haza

Újabb három éves, 2007. június 30-ig szóló szerződést kötött a Westel és a Domino-BHSE és a sikeres együttműködés folytatásának újabb eredményes állomásaként Benedek Tibor Olaszországból hazatérve a sikeres vízilabdacsapat tagjaként folytatja pályafutását.

A Nyugati pályaudvar Királyi várója szolgált helyszínül ma délután a hazai sportélet újabb fontos és ritka bejelentéséhez. Sugár András a Westel vezérigazgatója tehette közzé a jó hírt, Benedek Tibor világ-, olimpiai- és Európa bajnok vízilabdázó, a magyar válogatott csapatkapitánya és meghatározó egyénisége hazatér külföldről és a társaság támogatásának köszönhetően, 2004 július 1-től szóló szerződése szerint a Domino-BHSE játékosaként szerepel majd a jövőben. A három évre szóló megállapodás eredményeként újabb élsportoló térhet vissza Magyarországra, tovább erősítve ezzel az egyik legjobb magyar csapatot, amely Benedek Tibor szerződtetésével immáron hat olimpiai bajnokkal büszkélkedhet majd. ˝Magyarország legnépszerűbb mobilszolgáltatójaként, a sport iránt a kezdetektől elkötelezett és üzletileg sikeres vállalatként kötelességünk minden lehetséges eszközzel támogatni sportágakat és sportolókat, mindazokat akik munkájukkal, értékes szereplésükkel oly sok örömet szereztek nekünk, elismerést vívtak ki a világban maguknak és az országnak egyaránt˝ – hangsúlyozta Sugár András a bejelentés kapcsán.

A Benedek Tibor szerződéséről szóló bejelentés részeként a nemzetközi színtéren elismert és kiemelkedő eredményeket felmutató vízilabda sport további fontos híre, hogy a Westel a klub és a játékosok erőfeszítéseit, sportsikereit méltányolva névadó szponzorként újabb három esztendőre elkötelezte magát a Domino-BHSE mellett.

A megállapodás részeként az egyesülettel és Kovács István vezetőedzővel egyaránt új szerződést kötött a piacvezető mobilszolgáltató és továbbra is számos területen nyújt segítséget a jövőben. Ennek köszönhetően újult meg a Domino otthonaként szolgáló Kőér utcai uszoda audiovizuális technikai rendszere, amelynek számítógépes mérkőzésvezérlő alkalmazása az eredmények megjelenítésével egyidőben WAP-on, SMS-ben és a www.vizipolo.hu oldalon automatikusan tájékoztat a mérkőzés eredményeiről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin