Connect with us

Hirdetés

technokrata

A The Sims Bustin´ Out hamarosan a Nokia N-Gage játékgépen is

Kütyük

A The Sims Bustin´ Out hamarosan a Nokia N-Gage játékgépen is

A Nokia az Electronic Arts-szal (EA) közösen ma bejelentette, hogy elindult a The Sims Bustin’ Out játék fejlesztése az N-Gage játékgépre.

A The Sims kedvelői létrehozhatják majd saját karaktereiket, amelyeket bárhová magukkal vihetnek, miközben menetközben a mobilközösséggel kommunikálnak. Az N-Gage platformon futó The Sims Bustin’ Out különleges tárgyakat vonultat fel, emellett egyedülálló ˝minijátékokat˝ is tartalmaz majd, ahol a játékosok bónusz-Simoleonokat nyerhetnek.

˝A Sims kifejezetten illik az N-Gage játékgép mobil játékvilágába” – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones igazgatója. ˝Jó példát láthatunk arra, hogy az N-Gage platform és az általa kínált kapcsolat a mobilhálózathoz hogyan eredményez innovatív és vonzó játékot, és hogyan hozza létre a The Sims rajongóinak új mobilközösségét˝.

˝Izgalmas esemény számunkra, hogy a díjnyertes The Sims a mobil játékosok új generációja előtt válhat ismertté˝ – mondta az EA ügyvezető alelnöke, Nancy Smith. ˝Az N-Gage játékosok értékelik majd a The Sims gátlástalan humorát, és hogy ezt a kiszámíthatatlan játékot bárhol játszhatják˝.

A The Sims Bustin’ Out új játéktípust vezet be a mobilvilágba, és számos funkciója jól kihasználja az N-Gage platform nyújtotta lehetőségeket. A The Sims Bustin’ Out a tervek szerint 2004 első negyedévében lesz megvásárolható az N-Gage-en.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés