Connect with us

Hirdetés

technokrata

2004 elején érkezik Európába a Mitsubishi 262 ezer színű kijelzős mobilja

Kütyük

2004 elején érkezik Európába a Mitsubishi 262 ezer színű kijelzős mobilja

A Mitsubishi várhatóan a jövő év elején vezeti be az európai piacra legújabb integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefonját, az M341i-t.

A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság érdekessége, hogy belső, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú kijelzője nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, igaz felbontása nem kiemelkedően nagy: 128×160 képpont. Figyelmre méltó, hogy a készülék külső kijelzője is színes, ráadásul 4096 színárnyalatot tud megjeleníteni.

A 96 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24 milliméter vastag Mitsubishi M341i egész pontosan 100 grammot nyom a mérlegen, beépített kamerája pedig maximum 640×480 pixeles, tehát VGA felbontású fényképeket képes készíteni. Ezenkívül egyébként 320×240, illetve 80×60 képpontos fotók készítésére is lehetőség nyílik. Mondanom sem kell, hogy a készülékkel nem csak SMS-t és EMS-t, hanem multimédiás üzeneteket is lehet küldeni, illetve fogadni.

A Mitsubishi M341i fejlett lítium-polimer akkumulátorral van felvértezve, mely a gyártó állítása szerint 4 órás beszélgetési, illetve 430 órás készenléti időt tesz lehetővé. A Java kompatibilis, polifonikus csengőhangokat támogató, beépített modemmel és infravörös porttal rendelkező GPRS képes Mitsubishi újdonság kereskedelmi ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés