Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az iTAP 6.0 már nem csak szavak, hanem mondatok jóslására is képes

Kütyük

Az iTAP 6.0 már nem csak szavak, hanem mondatok jóslására is képes

Elkészült a Motorola által szabadalmaztatott intelligens mobiltelefonos szövegbeviteli rendszer, az iTAP legújabb, immár 6.0-s verziószámot magán viselő változata, mely immár nem csak szavak, hanem mondatrészek és teljes mondatok jóslására is képes.

A Motorola munkatársai elmondták, hogy az iTAP 6.0 folyamatosan figyeli, hogy a felhasználók milyen szavakat, kifejezéseket és mondatokat használnak és ezek alapján próbálja meg kitalálni, hogy adott esetben mit is szeretne leírni a felhasználó. Lényeges, hogy az iTAP 6.0 folyamatosan tanul, tehát idővel sokkal jobb munkára képes, mint a kezdeti időszakban.

A T9-es szövegbeviteli rendszer fő riválisaként jegyzett iTAP legújabb verziójával kapcsolatban Neal Campbell, a Motorola Lexicus Division vezérigazgatója elmondta, hogy a cél egy olyan új technológia kifejlesztése volt, mely nem csak a hétköznapi, családi-baráti, hanem az üzleti kommunikációt is jelentős mértékben képes könnyebbé tenni. Campbell hangsúlyozta, hogy az új iTAP nem csak mobiltelefonokon, hanem minden egyéb olyan eszközön megállja a helyét, mely kis méretéből kifolyólag nem rendelkezik teljes méretű billentyűzettel.

A többek közt ARM, MCore és x86 alapú mobil eszközökön használható iTAP 6.0 több mint harminc európai és ázsiai nyelvet ismer. A legújabb iTAP rendszerrel először a jövő év elején debütáló Motorola mobiltelefonok esetében találkozhatunk majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés