Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia TETRA rendszert választott Bordeaux közigazgatási vezetése

Kütyük

Nokia TETRA rendszert választott Bordeaux közigazgatási vezetése

A Nokia TETRA rendszert szállít az Amec Spie Communications-nek a franciaországi Communauté Urbaine de Bordeaux (Bordeaux és környéki hatóságok) számára.

Az Amec Spie által telepített, és a tervek szerint 2003 végén beinduló hálózat Bordeaux város és környékének közigazgatását szolgálja majd ki.

A tízezer felhasználót kiszolgáló Nokia TETRA rendszer a Bordeaux-ban és környékén jelenleg használt analóg professzionális mobilhálózatot váltja majd fel. A rendszer jelentős mértékben hozzájárul a városi és város környéki hatóságok, valamint partnereik közötti együttműködés előmozdításához, melynek eredményeképpen a hatóságok hatékonyabban léphetnek fel olyan vészhelyzetek esetén, mint az árvíz, vagy vihar.

A Bordeaux és környéki hatóságok fővállalkozóként az Amec Spie Communicationst választották a Nokia TETRA és a PABX rendszerek integrációjára, valamint a közigazgatási szervek teljesen integrált kommunikációs rendszerének létrehozására. A Nokia TETRA központokat, bázisállomásokat, valamint diszpécserállomásokat tartalmazó TETRA megoldást szállít. Kizárólagos TETRA szállítóként a Nokia a telepítési folyamat során támogatást, illetve karbantartási szolgáltatásokat biztosít az Amec Spie részére.

A Franciaország délnyugati részén fekvő Bordeaux és környéke Franciaország negyedik legnagyobb agglomerátuma, ahol 27 szomszédos városban 660.000 ember él.

˝A Communauté Urbaine de Bordeaux örömmel használja majd ezt a nagy kapacitású hálózatot, amely nem csupán részlegeink hatékonyságát, hanem partnereinkkel való kapcsolatunkat is javítja majd˝ – mondta Patrick Matignon, a Bordeaux és környéki hatóságok Új technológiák részlegének vezetője.

˝A Nokia és az Amec Spie Communications közös szaktudásukra támaszkodva olyan rendszert kínálnak a Bordeaux és környéke hatóságai számára, amely a professzionális mobilkommunikációt ötvözi a vezetékes kommunikációval˝ – mondta Vincent Julien, a Nokia Networks Professzionális mobilrádió részlegének igazgatója. ˝A mobilkommunikáció a világon vezető Nokia TETRA IP megoldáson alapul majd. Már meggyőződhettünk róla, hogy a TETRA technológia nem csupán a közlekedésben és a készenléti szerveknél alkalmazható, hanem a városi közigazgatás igényeinek is megfelel˝.

A Nokia a TETRA hálózatok és terminálok világvezető szállítója, amely már számos, országszerte egységesen az összes TETRA szolgáltatás biztosítására képes, többközpontos TETRA hálózat kiépítésén túl egyedülállóan rövid idő alatt telepíti a hálózatokat. A speciális funkciók között elsőrangú kommunikációs biztonság, gyors csoportos hívás, kifinomult vészhívási funkció, elsőbbséget élvező hívások felismerése, valamint fejlett üzenetküldő-, és adatkommunikációs, köztük IP csomagkapcsolt adat-szolgáltatások találhatók meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés