Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SX1 csak jövőre?

Kütyük

Siemens SX1 csak jövőre?

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens újfent eltolta sokak által várva várt okostelefonja, az SX1 debütálási időpontját.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vállalat munkatársai egy közelmúltbéli müncheni számítástechnikai rendezvényen azt nyilatkozták, hogy a Siemens SX1 várhatóan december első hetében fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban. Ezzel szemben a legfrissebb híradások már arról szólnak, hogy a Siemens az elhúzódó tesztelési tevékenységek miatt az idei esztendőben már nem valószínű, hogy piacra dobja az SX1-et, tehát a meglepő kialakítással rendelkező német okostelefonnal előreláthatólag csak valamikor 2004 elején találkozhatunk majd a kereskedések polcain.

A furcsa billentyűzettel felvértezett Siemens SX1 egyébként lényegében mindent tud, amit egy mai korszerű okostelefonnak tudnia kell: nagy méretű színes kijelzővel és VGA felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, MMS és Java kompatibilis, képes a különböző videofájlok és MP3 zenefájlok lejátszására és még a Bluetooth kontroller sem hiányzik belőle. A Siemens SX1 ára 550 euró körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés