Connect with us

technokrata

Új Sanyo 3G készülék a Vodafone kínálatában

Kütyük

Új Sanyo 3G készülék a Vodafone kínálatában

A Vodafone japán részlege bejelentette, hogy megkezdi legújabb harmadik generációs mobiltelefonja, a Sanyo V801SA kereskedelmi forgalmazását, mely VGS (Vodafone Global Standard) kompatibilis készülék nem csak Japánban, hanem a világ más országaiban is minden további nélkül használható.

A vadonatúj készülék debütálásával egy időben a Vodafone beindította megújult, kifejezetten a VGS támogatású készülékekkel igénybe vehető Live! szolgáltatását.

A Vodafone termékskálájában most felbukkant Sanyo V801SA a harmadik generációs W-CDMA hálózatokban éppúgy használható, mint a második generációs GSM (900/1800/1900 MHz) hálózatokban. Ismeretes, hogy míg Japánban már a népesség több mint 97,7 százaléka által igénybe vehetők a harmadik generációs mobil szolgáltatások, addig Európában, illetve a világ más régióiban korántsem ilyen jó a helyzet, tehát ezért fontos, hogy a piacon elérhetők legyenek olyan 3G készülékek, melyek adott esetben a régebbi 2G hálózatokban is használhatók.

A Sanyo V801SA egy igazi high-end kategóriás mobil készülék, melynek ékes bizonyítéka a QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontással rendelkező színes folyadékkristályos kijelző, vagy éppen a kisebb videoanyagok rögzítésére is alkalmas integrált digitális fényképezőgép.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin