Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kézírásfelismerési technológia a Nokia 3108-ban

Kütyük

Kézírásfelismerési technológia a Nokia 3108-ban

A Nokia bejelentette 3108 típusjelzésű, kézírásfelismerési technológiákkal felvértezett legújabb mobiltelefonját, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy a készülék csak Kínában, illetve egyéb ázsiai piacokon lesz megvásárolható.

A Nokia pekingi tervezőmérnökei által kifejlesztett mobiltelefon újdonság háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, színes kijelzővel rendelkezik, fejlett naptár alkalmazást tudhat magáénak, MMS, valamint Java kompatibilis, WAP böngészője pedig a hagyományos WAP oldalakon kívül az xHTML lapok megjelenítésére is képes. A Nokia képviselői elmondták, hogy a Nokia 3108 várhatóan még ebben a negyedévben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.

˝Rendkívüli módon elégedettek voltunk első, tollal kezelhető, kézírásfelismerésre alkalmas mobil készülékünk, a Nokia 6108 piaci sikerével, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a Nokia 3108 révén egy újabb ilyen jellegű telefonnal rukkolunk elő. Kínában és az ázsiai országokban nagy népszerűségnek örvendenek ezek a mobiltelefonok˝ – nyilatkozta Robert Andersson, a Nokia Mobile Phones ázsiai részlegének alelnöke.

A felhajtható billentyűzet alá rejtett érintésérzékeny felülettel rendelkező Nokia 3108 93 gramm tömegű, a gyári specifikációk szerint pedig egy-egy feltöltéssel 2-6 óra beszélgetési időt, illetve 150-360 készenléti időt biztosít használója számára. A Nokia 3108 kereskedelmi ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés