Connect with us

Hirdetés

technokrata

MMS küldés vezetékes telefonvonalon

Kütyük

MMS küldés vezetékes telefonvonalon

A LogicaCMG bejelentette, hogy a Deutsche Telekom érdekeltségi körébe tartozó ITENOS (International Telecom Network Operation Services) a cég MMS megoldásaira építkezve fogja beindítani Németország első, vezetékes telefonvonalon keresztül működő multimédiás üzenetküldési szolgáltatását.

A várhatóan még az idei évben beinduló új szolgáltatás révén már a vezetékes előfizetők is küldhetnek, illetve fogadhatnak képeket, illetve hangokat tartalmazó üzeneteket, ezenkívül pedig minden bizonnyal a tartalomszolgáltató cégek is kiaknázzák majd az új szolgáltatásban rejlő lehetőségeket.

“Németországban naponta több tízezer multimédiás üzenetet küldenek egymásnak a mobil előfizetők. Ezen üzenetek nagy részét otthonokból, tehát vezetékes vonallal ellátott helyekről küldik, vagyis logikus lépésnek tűnik az MMS technológiák vezetékes vonalakon történő meghonosítása. Úgy gondoljuk, hogy új szolgáltatásunk rövid idő alatt nagy népszerűségre tesz majd szert” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Dirk Seul, az ITENOS egyik termékmenedzsere.

A telefongyártó cégek közül jelen pillanatban többek közt a Siemens és az Alcatel fejleszt olyan újgenerációs vezetékes telefonokat, melyek képesek a multimédiás üzenetek küldésére, illetve fogadására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés