Connect with us

Hirdetés

technokrata

Multimédia nap a Westel Enternetben

Kütyük

Multimédia nap a Westel Enternetben

Szeptember 25-én, 11-18 óráig kerül megrendezésre a Sony Ericssonnal és a Telecom Magazinnal a Westel Enternet nyílt napja, ahol több ismert és neves cég terméke és alkalmazása kerül bemutatásra.

A program különlegessége, hogy Magyarországon, az októberi hivatalos bemutató előtt elsőként itt lesznek láthatók és természetesen kipróbálhatók a legújabb design-nal készült Sony Ericsson mobiltelefonok és eszközök. A technika szerelmesei mellett azok sem fognak csalódni, akik szeretnek játszani, hiszen bemutatjuk a Sony által közkedvelt playstation mobil verzióját, de szerepet kap a bluetooth vezérelt kisautó is.

A technikai újdonságok között a Westel bemutatja továbbá az Alphacell legújabb, személyre szabható mobiltelefonját, amely a felhasználótól függően akár naponta változtatja a design-ját és akár a benne lévő tartalmat is. A látogatók a Prakticomp-tól megtudhatják mi az e-Info Pont, on-line alapú internet terminál, amellyel hamarosan az egész ország területén találkozhatunk és küldhetünk MMS-t, e-mailt, vagy akár internetezhetünk. A BL Marketing és a Telecom magazin részéről a legfrissebb mobil technikai eszközök, bluetooth termékek, mobiltelefonok és termékek kerülnek bemutatásra.

A rendezvény előadásai:

12 órakor Practicomp
13 órakor Sony Ericsson
14 órakor Alphacell
15 órakor Practicomp
16 órakor Alphacell
17 órakor Sony Ericsson

A program ideje alatt a játékos kedvű érdeklődők kipróbálhatják a Westel Enternet nyerő alkalmazásait is, és egyéb játékokban is felmérhetik multimédiás felkészültségüket. A legjobbak között Westel Enternet ajándékcsomagokat és fődíjként egy készülékes Domino csomagot sorsolnak ki!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés