Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult a FreeStart

Kütyük

Megújult a FreeStart

A FreeStart, Magyarország vezető ingyenes internet szolgáltatója 2003. szeptember 18-tól megújult külsővel és kibővített szolgáltatásokkal jelentkezik.

Több hónapos előkészítés után megújult a FreeStart weboldala. A FreeStart filozófiáját tükröző lendületes, fiatalos megjelenés mellett lényegesen áttekinthetőbbé vált szolgáltatásaink elérhetősége is.

A FreeStart új kiegészítő szolgáltatása védelmet nyújt az egyre nagyobb ütemben, e-mailben terjedő vírusok és kéretlen reklámlevekkel szemben, a külső behatolások ellen pedig tűzfalas védelmet biztosít. Emellett 20 Mbyte-ra növelt postafiókot, e-mail átirányítási lehetőséget, 40 Mbyte webtárhelyet és más hasznos funkciókat tartalmaz.

A FreeStart+ szolgáltatás tartalma

– aktív e-mail vírusvédelem
– kéretlen e-mail reklámok (spam) szűrése
– felhasználó által konfigurálható tűzfalas védelem külső behatolás ellen
– 20 Mbyte-ra növelt e-mail postafiók, 40 Mbyte-ra növelt webtárhely
– e-mail átirányítás, WAP e-mail elérés
– internetes költségkalkulátor

A FreeStart+ szolgáltatást a FreeStart ingyenes Internet-szolgáltatásának felhasználói vehetik igénybe, már havi bruttó 800 forintos havidíjtól. START ADSL előfizetők számára a szolgáltatás ingyenes. A FreeStart+ szolgáltatást a FreeStart regisztrált felhasználói 2003 szeptember 30-ig díjmentesen kipróbálhatják.

A FreeStart+ szolgáltatás bevételeinek egy részét a FreeStart átadja a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány részére. Az Alapítvány az átadott pénzösszeget a Heim Pál Gyermekkórház életmentő felszereléseinek beszerzésére fordítja.

A FreeStart alapszolgáltatása, a korlátlan, ingyenes Internet-hozzáférés változatlanul díjmentes marad, a felhasználóknak csupán a plusz szolgáltatásokért kell fizetniük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés