Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes vírus- és spamszűrés az Eurowebtől

Kütyük

Ingyenes vírus- és spamszűrés az Eurowebtől

Ingyenes vírus- és spamszűrést, valamint ingyenes tűzfal szolgáltatást biztosít az Internet-szolgáltató minden EuroWeb ADSL szolgáltatáshoz.

Az EuroWeb új szolgáltatása védelmet nyújt az Interneten egyre nagyobb ütemben terjedő vírusok, kéretlen levelek és rosszindulatú internetes behatolási kísérletek ellen. Az EuroWeb valamennyi üzleti ADSL előfizetője számára a szolgáltatást ingyenesen biztosítja.

Felhasználó által konfigurálható tűzfalas védelem
A szolgáltatás igénybevétele védetté teszi az Euroweb előfizetőnek számítógépeit a leggyakrabban előforduló külső behatolási kísérletek ellen. Mivel a védelmi vonal a szolgáltatói oldalon helyezkedik el, a felhasználói számítógépen futó operációs rendszer, illetve a helyi hálózat esetlegesen hibás biztonsági beállításai esetén is védelmet biztosít.

E-mail vírus-, és spamszűrés
Az EuroWeb ADSL ügyfeleinek nem kell az e-mailvírusoktól tartania, hiszen a szolgáltatói oldalon üzemelő vírusszűrő rendszer megakadályozza a vírusok bejutását előfizetőink rendszereibe. A szolgáltató vírus-adatbázisának folyamatos frissítésével a legújabban kifejlesztett vírusok ellen is gyorsan reagáló védelmet biztosít. Az EuroWeb ADSL-előfizetői számára igény szerint szűri a SPAM leveleket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés