Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

Kütyük

Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.

Nem egészen egy éves indulás óta a Vipmail-t fejlesztő csapat újabb szolgáltatásokkal gazdagította saját fejlesztésű levelezőrendszerét. A kibővült lehetőségeket mellett egy arculatváltással jelentkezik a Vipmail 2.0. A webfelületet az eddig külföldi piacon jelenlévő Northstar Internet Solution cég készítette. A fejlesztések mellett továbbra is elérhetőek a már megszokott lehetőségek, azaz minden új felhasználó 15 MB-os tárhelyet, SPAM- és vírusszűrést kap ingyenesen.

A Vipmail 2.0 az alábbi főbb szolgáltatásokkal bővült

– POP3 letöltés: mostantól lehetőség van más szolgáltatókon tárolt leveleket egyszerűen „átmásolni” a vipmailes postafiókba.
– levélírásnál HTML-alapú, vagy normál szövegként lehet elküldeni az e-mailt
– aláírások használata
– sürgős, válaszolt, továbbított levelek kiemelése a listázásnál
– gyorsított mappakezelés
– címjegyzék importálása/exportálása
– levél visszapattintás (ez a felhasználók kérésére került bele; gyakorlatilag a rendszer a feladónak egy „ál” e-mailt küld, amiben jelzi, hogy nincs ilyen felhasználó; a SPAM-szervereket lehet így megzavarni)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés