Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes Internet-elérés a strandokon

Kütyük

Ingyenes Internet-elérés a strandokon

Újabb Internet-kávézókat nyitott meg a GTS-Datanet. A nyári szezonban három helyszínen: két fővárosi és egy vidéki strandon működtet ingyenes Internet-hozzáférési pontokat a vállalat.

A Világháló használatát és az elektronikus levelezést ezentúl a strandokon sem kell nélkülözni. A GTS-Datanet ugyanis a nyári hónapokban három élménystrandon állított fel Internet-kávézót. A fővárosi Római Strand és Palatinus Fürdő mellett Balatonfüreden is megnyitotta kapuit a DataNet Beach Café.

Mindazoknak, akiknek eddig nem volt alkalmuk megismerkedni a Világhálóval, ezeken a strandokon kötetlenül és kellemes környezetben tehetik ezt meg, de azoknak is kiváló elfoglaltságot kínál az Internet-kávézó, akik tartalmas szórakozásra és aktív pihenésre vágynak. Az Internet használata a strandokon díjmentes.

„Meggyőződésem, hogy az emberek szabadidejükben, kiszakadva a mindennapi környezetből fogékonyabbak az újra. A mi célunk pedig az, hogy minél többeknek mutassuk meg, milyen nagyszerű dolog is az Internet” – mondta Szathmári Géza, a GTS vezérigazgatója.

A kezdő internetezők nem maradnak magukra az ismerkedésnél. Nekik a cég ´NETközi´-t szervez. A könnyed, játékos internetes oktatáson hétköznap délutánonként lehet részt venni, amely után a látogatóknak 5 órás, otthon használható, ingyenes DataNet Internet-hozzáférést ajándékoz a vállalat.

A DataNet Beach Café a „Beach szórakoztató park” rendezvénysorozathoz kapcsolódik, amelynek ötletgazdája a New Deal Communication.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés