Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson csúcsmobil a Westelnél

Kütyük

Új Sony Ericsson csúcsmobil a Westelnél

A Westel MMS készülékválasztéka a kisméretű, elegáns fémborítású, kiváló színes kijelzővel és beépített kamerával ellátott Sony Ericsson T610-es csúcsmobillal 16-ra bővült.

A legújabb MMS modell rendkívül széles szolgáltatásválasztéka mellett egyedülállóan megkönnyíti a mobiltelefonnal készült képek szerkesztését, tárolását és elküldését.

Június 20-tól a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Westel üzleteiben kapható a T610-es, az első olyan Sony Ericsson mobil, amelyben a 777mobil portál elérését a menüben közvetlen ikon biztosítja. A fémborítás és a minőségi kialakítás elegáns külsőt kölcsönöz a telefonnak, ráadásul a 65 ezer színű, kiváló felbontású kijelző és a beépített kamera ellenére a T610 mindössze 95 gramm súlyú! A színes, grafikus, ikonos menürendszerrel a telefon kezelése gyerekjáték, pedig a T610 a ma elérhető szolgáltatások szinte mindegyikét támogatja. A készülék számára az üzenetküldés terén semmi sem lehetetlen, a hosszú SMS, az EMS és az e-mail küldés-fogadás mellett az MMS üzenetek terén is kiemelkedő teljesítményt nyújt: képes egy multimédiás üzenetben több képet és a mellé csatolt hangot egyszerre továbbítani. A legnagyszerűbb pillanatok könnyedén megoszthatók másokkal, hiszen a beépített kamerával készült fényképek azonnal e-mailben vagy MMS-ben elküldhetők, a nagyméretű belső memóriában pedig akár 100-150 kép jól megfér egymás mellett. A beérkező hívásokat és üzeneteket 32 szólamú polifonikus dallamok jelzik, és az életszerű hangzás a beépített vagy később letöltött Java játékoknál is kitűnő élményt nyújt.

A telefon sajátossága, hogy számítógéppel összekapcsolva a hozzá való rendkívül egyszerűen használható MMS kezelő szoftverekkel minden eddiginél könnyebben küldhető MMS üzenet számítógépről.

Az új Sony Ericsson csúcsmobil 2 éves előfizetéssel 69.900 forint, azonban a Westel Aranykártyásai mindössze 29.900 forint kezdőrészlet befizetésével, egy éves kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolhatják. A Sony Ericcson T610-ről terveink szerint hamarosan tesztet is olvashatnak oldalainkon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés