Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyilvánosság előtt is megnyílt az Interware Szerverhotel

Kütyük

A nyilvánosság előtt is megnyílt az Interware Szerverhotel

Az Ügyfelek és érdeklődők számára is megtekinhető a szolgáltató szerverparkja.

Az Interware harmadik géptermének ünnepélyes átadását követően a nyilvánosság előtt is megnyitotta Data Centereit. Az érdeklődök előzetes időpont egyeztetés után látogatást tehetnek a három, 480 m2 összalapterületű, modern géptermekben, ahol az Interware munkatársai körbevezetik a vendégeket, ismertetik a géptermek működését, műszaki adatait, válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Séta közben a vendégek megtekinthetik az Interware tárlatát, ahol a Magyar Képzőművészeti Egyetem tehetséges diákjainak alkotásai láthatóak. A Magyar Képzőművészeti Egyetem és az Interware között létrejött megállapodásnak köszönhetően a Interware teljes körű domainszolgáltatást, webszerver bérletet, illetve ADSL kapcsolatot biztosít azoknak a diákoknak, akik alkotásaikkal díszítik az Interware Victor Hugo utcai irodáit.

Akció

Miközben a szerverek az ötcsillagos szerverhotel kényelmét élvezik, addig az Ügyfelek eltölthetnek egy kellemes hétvégét Magyarország egyik nívós szállodájában. A szerverhotel megnyitót követően 12 hónapon keresztül, az Interware minden hónapban átad egy hasonló hétvégére jogosító ajándékutalványt a Szerverhotel promóciós játék egy szerencsés résztvevőjének.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés