Connect with us
Hirdetés

technokrata

Nagy népszerűségnek örvend a Panasonic GD55

Kütyük

Nagy népszerűségnek örvend a Panasonic GD55

A Panasonic Mobile Communications által forgalmazott GD55 típusjelzésű mobiltelefon világszerte oly nagy népszerűségnek örvend, hogy a gyártásával megbízott Quanta Computer a napokban bejelentette: három új gyártósort kell üzembe helyeznie annak érdekében, hogy ne alakuljon ki hiány a készülékből.

Bár a gyártó cég képviselői konkrét adatokat nem kívántak elárulni az üggyel kapcsolatban, egyes források tudni vélik, hogy a jelenleg havonta mintegy 200 ezer darab GD55-ös mobilt gyártó Quanta Computer a három új gyártósor beüzemelését követően havonta már 400-500 ezer darab GD55-ös készülék előállítására lesz képes.

A roppant kis méretekkel rendelkező, pehelysúlyú Panasonic GD55 tavaly debütált a piacon, azóta pedig óriási karriert futott be a tajvani, kínai és egyéb dél-ázsiai piacokon. A nagy sikerre való tekintettel a Panasonic Európában is nagy jövőt szán a GD55-nek, mely az Egyesült Királyságban, valamint Olaszországban a következő hónapban fog megjelenni a piacon.

Nem hivatalos forrásokból tudni lehet, hogy a Quanta Computer a harmadik negyedév elején kezdi meg az új G50-es mobiltelefon Panasonic-hoz történő leszállítását, mely modellről korábban azt nyilatkozták a cég képviselői, hogy már a második negyedévben megjelenhet a piacon. A Quanta Computer ezenkívül várhatóan valamikor a jövő hónap folyamán kezdi meg egy integrált digitális fényképezőgéppel ellátott új mobiltelefon gyártását, mely készülék a T-Mobile International megrendelésére fog készülni. A tavalyi évben mintegy 1 millió mobilt legyártott Quanta Computer az idei évben az előrejelzések szerint már nem kevesebb mint 5-7 millió darab mobil készüléket fog készíteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés