Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három újabb 3G telefon a DoCoMo-nál

Kütyük

Három újabb 3G telefon a DoCoMo-nál

A szolgáltató továbbra is tartja a bejelentési rekordokat, hiszen most három, legalább 170 órát egy töltéssel kihúzó 3G modellel lett gazdagabb a kínálat…

A Japán DoCoMo bejelentette három új üdvöskéjét, melyek megközelítőleg 170-180 órát képesek dinamikus működés mellett készenlétben maradni, 230-250 órát pedig statikus készenlétben, egyetlen töltésről. Ezek az értékek megközelítőleg 3,3x nagyobbak, mint az eddigi FOMA készülékek készenléti ideje. A három modell az N2051 (december közepén kerül piacra), az F2051 (késő decemberben) és a P2102V (megjelenés késő januárban).

Természetesen mindhárom készülék i-motion levélek küldésére is alkalmas. Az i-motion szolgáltatást a szolgáltató december közepén fogja beindítani, így a FOMA készüléket használók képesek lesznek e-mailben képeket és 15 másodperces (maximum 100 KB-os) videoklipeket küldeni. A szolgáltatás segítségével a felhasználók MP4-es formátumban tudják a telefonok beépített kamerájával felvetteket elküldeni, csakúgy, mint a módosított Nokia 7650-esek.

Természetesen mindhárom telefonnak van beépített digitális kamerája. Az F2051-es CCD rendszerű kamerát kapott, míg a másik két modellben CMOS alapú a leképezés. Mindegyik mobil képes mind fotók, mind videók készítésére. Ez utóbbi esetben a mintavételezés 15 kocka/másodperc. Ezen készülékektől kezdve a kamera a FOMA telefonok alaptartozéka lesz, így mindenki igénybe veheti majd a 3G jellegű szolgáltatásokat.

A JAVA tökéletesen szabványnak tekinthető már a mobiltelefonok piacán, így ezek a készülékek is képesek a MIDP alkalmazások futtatására. A JAVA számára fenntartott hely nem kevesebb, mint 200 KB, ami 20x több, mint amit az előző modellek támogattak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés