Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most már biztos: a mobilos játékok piaca 2007-re hatalmas lesz

Kütyük

Most már biztos: a mobilos játékok piaca 2007-re hatalmas lesz

A legutóbb készült felmérés szerint csak az amerikai mobilos játékosok száma 2007-re 71,2 millióra fog nőni…

Ugyan most, 2002-ben ez a szám nem annyira magas a maga 7 milliójával, a felmérések szerint 2007-re megtízszereződik, és eléri a 71,2 milliós értéket.

Természetesen a fejlődés sok dolgon múlik. Ilyen a mobilgyártók által előállított telefonok milyensége, a szolgáltatók kampánya és persze a játékfejlesztők/eladók hajlandósága. „A mobilos játékipar hatalmas jövő előtt áll, de ahhoz, hogy elérje a maximumát, a három oldalnak együtt kell működnie: az üzleti modelleknek, készülékgyártóknak és a felvevőpiac helyes célzásának”, tette hozzá Schelley Olhava, a kutatást végző IDC-től.

Jelen pillanatban a szolgáltatók azon küzdenek, hogy minél előbb bevezetésre kerüljenek a 2.5G illetve 3G hálózatok, hogy elindíthassák a következő generációs alkalmazásaikat. „A mobilos játékosok egy kitűnő felvevőréteget jelentenek a szolgáltatóknak. A játékok készen állnak arra, hogy átléphessék az otthonaink határait, mi több, a következő generációs eszközök közelsége az igazi mobilos játékok eljövetelét jelzik”, mondta végezetül Dana Thorat, az IDC-től.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés