Connect with us

technokrata

Új, Vodafone Live szolgáltatás Európa hat országában

Kütyük

Új, Vodafone Live szolgáltatás Európa hat országában

A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója bejelentette Vodafone Live elnevezésű mobilinternetes szolgáltatását.

A világ egyik legnagyobb mobilszolgáltatója, a Vodafone Group PLC új, Vodafone Live elnevezésű mobilinternetes szolgáltatása elsőként hat európai országban kerül bevezetésre.

A GPRS technológián alapuló, szórakozás-orientált Vodafone Live szolgáltatás lehetővé teszi a vállalat megfelelő mobilkészülékkel rendelkező ügyfelei számára csengőhangok és Java-játékok letöltését, multimédiás üzenetek küldését, a mobil e-mailezést, valós idejű kommunikációt, valamint WAP-tartalmak elérését.

Egyelőre három készülék alkalmas a szolgáltatás igénybevételére: a Sharp GX10, a Matsushita Electric Industrial Panasonic GD87 típusú készüléke, valamint a Nokia 7650. Mindhárom eszköz színes kijelzős, ám a Java-játékok letöltését csupán a Sharp és a Nokia készülékei teszik lehetővé.

A Vodafone Live egyelőre Angliában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Írországban és Hollandiában került bevezetésre, az év végéig pedig a görögöknél, a portugáloknál és a svédeknél is elérhetővé válik. A szolgáltatás 2003-ban Ausztráliában és Új-Zélandon is megjelenik, Magyarországon várhatóan tavasszal indul be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin