Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telecom Italia Mobile: Roma, Inter, Lazio és Torino gólok MMS-en

Kütyük

Telecom Italia Mobile: Roma, Inter, Lazio és Torino gólok MMS-en

A GPRS technológiára alapuló MMS Calcio nevű szolgáltatás a Roma, az Inter, a Lazio és a Torino góljait fotó-, illetve mozgókép formájában azonnal elküldi előfizetőinek.

Mint a legtöbb mobilszolgáltató, a Telecom Italia Mobile SpA is – az érvényes tendenciát követve – hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtásával igyekszik piaci részesedését növelni. Ennek köszönhetően azok az olasz mobiltelefon-tulajdonosok, akik előfizetnek a Telecom Italia új – a cég szerint Európában első – multimédiás (MMS) szolgáltatására, a jövőben készülékeiken kedvenc futballcsapatuk góljait is láthatják.

A GPRS technológiára alapuló MMS Calcio nevű szolgáltatás 0,75-1,00 euró közötti összegért küldi el – egyelőre négy csapat – a Roma, az Inter, a Lazio és a Torino néhány perccel korábban esett góljainak fotó-, illetve mozgókép-változatát. Mindezt az év végétől.

A Telecom Italia Mobile ígéretett tett arra vonatkozóan, hogy hamarosan további együttesek góljaira is elő lehet fizetni telefonon. A tartalomszolgáltató – a Telecom Italia Mobilével közös érdekeltségben működő – La7 tévétársaság.

Az olasz távközlési vállalat továbbra is nagy reményeket fűz az MMS-piachoz, ugyanis 1 millió előfizető vette igénybe a szolgáltatást júniusi indulása és augusztus vége között.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés