Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Motorola bluetooth-os autós szettet adott ki

Kütyük

A Motorola bluetooth-os autós szettet adott ki

Eddig a bluetooth-os kiegészítők kimerültek a headsetekben, most azonban egy sokkal hasznosabb dologgal állt elő a cég.

A Bluetooth megléte már nem mondható frissnek, azonban valamiért csak nagyon lassan kezd terjedni. Ennek miértjét keresni egy hosszas fejtegetés lenne, azonban tény, hogy a gyártók sem tudtak a bluetooth-os headseteken kívül mást kitalálni.

Úgy tűnik ez a trend változóban van, hiszen a Motorola megoldotta az autós szettek inkompatibilitásának problémáját. Régóta ismert, hogy, bár az autós szett nagyon drága, szinte minden telefonhoz másféle típus tartozik. Ez még jó üzletnek sem mondható, hiszen az emberek nem a mellett döntöttek, hogy akkor mindegyik készülékhez megvásárolják a megfelelő kihangosítót .

A bluetooth-os headsethez hasonlóan az autós készlet is képes mindenféle vezeték és konfigurálás nélkül összekapcsolódni a telefonnal, így amikor beszállunk az autóba, a helyett, hogy az egyedi foglalatba, vagy az univerzálisnak kikiáltott „kihangosítóba” helyeznénk készülékünket, elegánsan a háttérben megtörténik a váltás.

Természetesen ha már Bluetooth, akkor igyekeztek kihasználni annak lehetőségeit, így két hívás között, amennyiben az autóban egy bluetooth-os MP3 lejátszó is van, a Motorola Bluetooth Car Kit segítségével a zenelejátszást is vezérelhetjük.

A beépíthető egység vezérlőpaneljén olyan funkcionalitások kaptak helyet, mint például a hívás indítás/fogadás, némítás és hangerő-szabályozás. A Car Kit megjelenése még ebben a hónapban (október) várható az Egyesült Államokban, de hogy más kontinenseken mikor lesz elérhető a darab, arról egyelőre nincs információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés