Connect with us

Hirdetés

technokrata

ADSL a Freestarttól

Kütyük

ADSL a Freestarttól

Az Euroweb közreműködésével új szolgáltatást indított a Freestart június 14-től: korlátlan idejű, az országban legolcsóbbnak meghírdetett ADSL-hozzáférést.

A START ADSL nevet kapott szolgáltatás teljeskörű, korlátlan Internet-hozzáférést biztosít ADSL vonalon. Letöltési sebessége 384 kbps, feltöltési sebessége 64 kbps.

Dinamikus IP címet kapnak a szolgáltatást igénybevevők, emellett jár természetesen e-mail cím és webtárhely is. (Az ADSL Ethernet felületű csatlakozást biztosít.) Emellett továbbra is használható az ingyenes modemes vagy ISDN-alapú Internet-hozzáférés.

A távközlési költséget tartalmazó, forgalomfüggetlen fix díjazás a következőképpen alakul: az egyszer csatlakozási díj 11.500 forint (ÁFA nélkül), a havi díj egyéves hűségnyilatkozattal nettó 8800 forint, három éves hűségnyilatkozat aláírása esetén pedig nettó 7800 forint. Természetesen ezek a díjak a magánfelhasználók számára lettek létrehozva.

A szolgáltatás kiépítési ideje átlagosan egy hónap (a megrendeléstől számítva). Szükséges Matáv vezetékes telefon-előfizetés, amelyet nem terhelhet telefondíj-tartozás.

A Freestart képviselője a Terminal kérdésére elmondta, hogy ezalatt a pár nap alatt igen népszerűvé vált a szolgáltatás, sok érdeklődő kereste már fel a céget (egyelőre számszerű adatokat nem tudtak közölni). A honlapon olvasható tájékoztatóval ellentétben nemcsak a főváros területén igényelhető a START ADSL; Debrecen, Dombóvár, Eger, Győr, Hajdúszoboszló, Kaposvár, Kecskemét, Komárom, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Nagykanizsa, Oroszlány, Paks, Pécs, Soporon, Szekszárd, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya és Zalaegerszeg területén szintén igényelni lehet a szolgáltatást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés