Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult chello honlap

Kütyük

Megújult chello honlap

A chello megújította magyar honlapját, amelyen minden szükséges információ megtalálható, ráadásul a foci VB alkalmából játékra is invitálják a látogatót.

2000. óta a chello Magyarország a www.chello.hu-n érhető el. A hazai chello-honlap megújítása a fogyasztói igényekhez idomul. Májustól a portál színesebb, olvasmányosabb, játékosabb, mindazonáltal informatívabb is, mint korábban. A szolgáltatás pontos paraméterein, a jelenlegi akciókon túl, érdekességek, színes riportok éppúgy megtalálhatóak a szájton, mint ahogy megtekinthető egy összehasonlító bemutató a telefonos és a szélessávú kapcsolat közötti különbségekről, és megismerhetőek a szerződéskötés pontos feltételei is.

A 2002-es futball világbajnokság eseményéhez kapcsolódva a chello-honlap online focijátékra hívja az internetezőket, ahol a foci örömén túl értékes nyeremények várják a legkitartóbbakat.

“A megújult honlap, mely barátságosan közelít a felhasználókhoz, tovább erősíti online piaci megjelenésünket˝ mondja Michaela Adami-Schrott, a közép-európai marketing és értékesítési igazgató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés