Connect with us

technokrata

Új Sony Ericsson telefon – T300

Kütyük

Új Sony Ericsson telefon – T300

A T200-as modell minden tulajdonságát birtokló, MMS üzenetek kezelésével is kiegészített, alacsony árkategóriába tartozó mobiltelefon.

A multimédiás üzenettovábbítás (MMS), a többszólamú csengőhangok, a cserélhető előlap, a játékok, a számos képkezelési alkalmazás és a nagyméretű, 256 színes kijelző révén a T300 árkategóriáján belül egyedi készüléknek ígérkezik.

A T300-zal a mobil üzenettovábbítás összes jelenlegi formája használható: SMS, EMS, MMS, valamint e-mailek küldése is. Az MMS-sel jó minőségű fotókat, formázott szöveget és felvett hangot tartalmazó üzenetet is lehet továbbítani. A hangzást a 24 szólamú csengőhangkészlet teszi igazán élvezhetővé. A készülék felhasználói küldhetnek egymásnak csengőhangokat, letölthetik azokat a Webről, és saját maguk dallamát is előállíthatják a T300 segítségével. Az egyes bejegyzésekhez hangok is rendelhetők, így már a csörgéskor megállapítható ki a hívó.

A CommuniCam MCA-25 a Sony Ericsson legújabb „felpattintható” fényképezőgépe. A kifejezetten a T300-hoz fejlesztett CommuniCam MCA-25, az eddig forgalomban lévő, telefonhoz csatlakoztatható kamerákhoz képest több új funkciót kínál, amelyek közül a legfontosabb a digitális zoom. A készülékkel az elkészített képek MMS-ben és e-mailben is elküldhetők, illetve elmenthetők képernyővédőként. A képek utólag szerkeszthetők is, például felirattal, vagy kerettel lehet azokat kiegészíteni. Az elkészített kép a T300 kijelzőjén és optikai keresőjében is megtekinthető. A képek négyféle méretben menthetők el, 80×60 pixeltől egészen 640×480 pixelig.

A készüléken klasszikus Atari játékok, továbbá a Sony Ericsson wapoldaláról letölthető játékok széles sora lesz futtatható, mint pédául a Centipede, a Missile Command, az Asteroids, a Breakout és számos egyéb játék is a szolgáltatók rendelkezésére áll. A fejlesztők számára egy szoftverfejlesztő-készletet is biztosítanak, amellyel még szórakoztatóbb játékok készíthetők a T300-ra. A szoftverfejlesztő-készletek az Ericsson Mobility Worldről tölthetők le.

A T300 tervezése során a bonyolult felületek mellőzése kifejezetten szándék volt: az egyszerű, mégis kifinomult kezelőfelület az új technológiákra – például a nagy kijelzőre és a navigációs joystickre – építő vizualitásra helyezi a hangsúlyt.

A T300 sokféle színben, szabadon cserélhető előlapokkal lesz kapható. A mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezelni képes GSM/GPRS telefon 6-7,5 órányi beszédidőt és 300-350 órányi készenlétet biztosít.

A T300 kínai nyelvűek számára is elérhető: a T302 jelű modellben kínai nyelven vihető be szöveg SMS vagy a telefonkönyv adatainak írásakor.

A T300 és a digitális fényképezőgép Magyarországon 2002 negyedik negyedévében kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin