Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Sony Ericsson telefon – T600

Kütyük

Új Sony Ericsson telefon – T600

A T600-as leginkább kicsiny méretéről és súlyáról ismerszik meg, emellett EMS kezelésére és wapozásra is alkalmas.

A termék kis mérete ellenére magas készenléti idővel rendelkezik, valamint tárolási kapacitása is igen nagy. A háromsávos GSM mini mobiltelefon képekkel és hangokkal kiegészített szöveges üzenetek (EMS) küldésére, online szolgáltatások (WAP) elérésére is alkalmas.

A telefonban különféle témák szerint csoportosítva képek sokasága található, amelyek egyszerűen hozzáadhatók az üzenetekhez. Hangokkal – például tapssal vagy csengőhangokkal – is színesíthetők az üzenetek, valamint csengőhang is készíthető, illetve továbbítható csatolmányként. Ehhez a telefon az EMS nevű szabványt használja, amelyet más készülékgyártók is támogatnak. A T600 képes Smart Messages szabványú üzenetek fogadására is. A telefonba beépített játékok némelyike még rezgéssel is színesíti a játék élményét.

A 60 grammnál kevesebb tömegű T600 1,5-5 órányi beszédidőt és 80-180 órányi készenlétet biztosít. A készülék háromféle színben lesz kapható: ezüst, tengerkék és homok. Mivel a telefon háromsávos (900/1800/1900 MHz), mind az öt kontinensen használható, így ideális a gyakorta utazók számára.

A T600 kínai nyelvűek számára is elérhető, a T602 jelű modellben kínai nyelvű szöveg is írható, akár az SMS, vagy a telefonkönyv szövegeiben. A T602-ben holdnaptár is található, mint extra funkció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés