Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beperelték az Audiogalaxy-t (is)

Kütyük

Beperelték az Audiogalaxy-t (is)

A vád: szerzői joggal való visszaélés.

A dalszövegírók, a hanglemezkiadók, és az RIAA közösen bíróság elé állítják az Audiogalaxy.com-ot a szerzői jogok megsértése miatt. A vád szerint a Napster-klón Audiogalaxy lehetővé tette és ösztönözte a szerzői joggal védett dalok illegális kereskedelmét.

A vádiratot pénteken nyújtotta be a RIAA (Recording Industry of America) a New York-i szövetségi bírósághoz, mely szerint az Audiogalaxy „szánt szándékkal” ösztönözte a „sokmillió névtelen felhasználót, hogy másoljon és terjesszen több millió, vagy éppen milliárd művet – a szerzői jogokat figyelmen kívül hagyva”.

A perirat ezenkívül azt is sérelmezte, hogy „azon funkciók, mint a teljes számok vagy éppen albumok, borítók, és szoftverek letölthetősége, pontosan megegyeznek a peer-to-peer file-megosztó funkciókkal, így leszögezhetjük, hogy az Audiogalaxy rendszere sokkal szörnyűbb, mint a Napter”.

Az AudioGalaxy aláírás gyűjtésbe kezdett, amire a kapcsolódó linkeknél található website-on lehet feliratkozni, valamint csatolni a személyes megjegyzéseket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés