Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rengeteg file-formátumot támogat majd a Sony Ericsson új telefonja

Kütyük

Rengeteg file-formátumot támogat majd a Sony Ericsson új telefonja

A Sony Ericsson egy olyan technológiát licencelt egyik nemsokára piacra kerülő új mobiltelefonjához, amely több mint 70 file-típus támogatását teszi lehetővé.

A Stellent Incorporated nevű szoftverfejlesztő cég bejelentette, hogy a Sony Ericsson licencelte ”Outside In Technology” elnevezésű termékét, amelyet a Symbian operációs rendszeri alapokon nyugvó P800-as okostelefonjába tervez beépíteni. A technológia alkalmazásával több mint 70 fajta állomány megtekintése lesz megoldott a PDA funkciókkal felvértezett mobiltelefon alatt.

E révén a felhasználók többek között az e-mailben telefonjukra érkező Microsoft Office, Adobe PDF és számos egyéb állományt lesznek képesek megnyitni közvetlenül a telefonról anélkül, hogy használniuk kellene az adott file-formátumot használó eredeti alkalmazást, azaz például egy szövegszerkesztőt, vagy egy táblázatkezelő programot.

A Stellent technológiája egyébként a Symbian mellett Microsoft Windows CE és Pocket PC, továbbá Embedded Linux és más platformokhoz is elérhető. A Sony Ericsson P800-as okostelefonnal kapcsolatos további információért lásd régebbi hírünket a lenti linken!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés