Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egészségesebb élet az Internet segítségével

Kütyük

Egészségesebb élet az Internet segítségével

Tavasszal mindenkire ráfér egy kis frissítés, főként igaz ez a számítógép előtt ülőkre. Foglalkozzunk kicsit magunkkal, tegyük rendbe a dolgainkat! Ebben segít a következő oldal…

Újra indul a HáziPatika.com internetes fogyókúra-programja. Az április 15-én nyolcadik alkalommal kezdődő ingyenes program nem csak új ruhát öltött, hanem belsőleg is megváltozott. Új designt kapott az oldal, illetve új receptek váltották fel a régieket. A legutóbbi programot, mely 2001. őszén indult több mint 3500 ember csinálta végig. Az idén még több résztvevőre számítanak a szervezők!

Az internetes fogyókúra Magyarországon egyedülálló interaktív vállalkozásként indult el 1999-ben. Azóta nyolcadik alkalommal indul útjára egyre nagyobb sikerrel. A legutóbbi programon több mint 3500 ember vett részt, s csinálta végig sikeresen. A program célja a testsúlycsökkentés elősegítésén túl a tudatos, egészséges életmódra való nevelés.

A sikeres fogyókúra az emberek többségénél valamilyen misztikumnak számító dolog, amelyért – úgy gondolják – sokat kell szenvedni és éhezni. Pedig ez hamis kép, hiszen a sikeres fogyókúra egyetlen igazi titka, hogy több legyen az energialeadás mint a –felvétel, ami viszont elérhető átgondolt táplálkozással vagy sok mozgással, de leghatékonyabban a kettő kombinációjával. A HáziPatika.com internetes fogyókúra-programja is ezen az úton járva ér el olyan sikereket, amelyeket már az eddigi programjaink során is tapasztaltunk. Több ezer résztvevőnk mindegyike jelentős mértékben vesztett súlyából, ez is programunk eredményességét bizonyítja – mondta Pilling Róbert dietetikus.

A fogyókúra-program oldalai megújultak, teljesen új köntösbe bújt a rovat. A külsővel együtt megújult a tartalom is. Az előző évekhez képest a mostani programhoz új recepteket és bevásárlólistákat készítettek az oldal alkotói. Az oldalon továbbra is megtalálható több interaktív szolgáltatás, például a BMI kalkulátor és a személyes adattábla, mely segítségével nyomon követhetjük a leadott kilókat.

A programban teljesen ingyenes, nem kell mást tenni, csak fel kell keresni a www.hazipatika.com internetes oldalt, ahol április 15-ig bárki regisztrálhat a programra. A programra bejelentkezett látogatók személyes fogyókúrás programlapot kapnak, melynek segítségével nyomon követhetik súly- és egyéb méretváltozásaikat. A programtábla kitöltésével megkapják heti, pontos kalóriaértékekkel és receptekkel ellátott étrendjüket, továbbá az ajánlott, képekkel illusztrált mozgásprogramot. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is négy különböző receptsorból választhatnak.

A résztvevők az öt hét során e-mailben is kapnak üzeneteket, nehogy lekéssék a következő hét programját, vagy lemaradjanak a fogyókúrás program többi fontos részéről. A program az előző évekhez hasonlóan most is öt héten keresztül tart, és hetente egy kiló biztos fogyást ígérnek a szervezők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés