Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: változó Praktikum-díjszabás február 11-től

Kütyük

Pannon GSM: változó Praktikum-díjszabás február 11-től

A Pannon GSM február 11-től emelni fogja a Praktikum prepaid csomagokhoz tartozó bizonyos percdíjakat, és egyéb módosításokra is sort kerít.

Változik a csúcsidő mindhárom (Privát, Classic, Pro) csomag esetén. Ez február 11-től már hétköznap reggel 6 órától egészen 18 óráig tart (eddig csupán reggel 8 órakor kezdődött), a csúcsidőn kívüli időszak intervalluma pedig értelemszerűen 18-tól reggel 6 óráig tartóra módosult. A tinédzsereknek szánt Bee Original csomagot érintő egyetlen fontos változás: a csúcsidő ezentúl reggel 7 óra helyett már 6-kor elkezdődik, ennek megfelelően az ”Éjszakasz” időszak is csak 21 órától reggel 6-ig tart.

[Praktikum Privát] A már nem értékesített Praktikum Privát csomagok tulajdonosainak a Pannon hálózatán bonyolított hívásokért csúcsidőn kívül 36 helyett 40 forintot kell fizetniük percenként, a hétvégi időszak díja pedig 15-ről 20 forintra emelkedett. Más mobilszolgáltató hálózatába irányuló hívás esetén csúcsidőn kívül és hétvégén 36 helyett 50 forintot kell fizetni. A belföldi vezetékes hálózat felé történő telefonálás percdíja a csúcson kívül és munkaszüneti napokon 36-ról 40 forintra módosult. Az SMS küldése csak nemzetközi hálózat felé lett drágább, ez 19 helyett 43,75 forintba kerül.

[Praktikum Classic] Lássuk, mi változott a Praktikum Classic csomag háza táján! A csúcsidő tarifái itt is a régiek maradtak, csupán a csúcsidőn kívüli és a hétvégi időszak díjazása változott, méghozzá a következőképpen: A Pannon GSM hálózatán belül 36 helyett 40 forintot, más mobilhálózat hívása esetén 36 helyett 50 forintot, belföldi, vezetékes szám hívásakor pedig 36 helyett 40 forintot kell fizetnie az előfizetőknek.
Változott az SMS-ek eddigi egységes 35 forintos ára, februártól más szolgáltatónál lévő belföldi mobilosnak 35 helyett 37,5 forintért, nemzetközi számra pedig 43,75 forintért lehet szöveges üzenetet küldeni.

[Praktikum Pro] A Pro csomagnál többe fog kerülni a csúcsidőben intézett hívás, de csak a Pannon hálózatán belüli hívás esetén, február 11. után ezért ugyanis 56 helyett 60 forintot számláz percenként a szolgáltató, a vezetékes belföldi- és más mobilhálózatba történő hívás percdíja 80 forint marad. Az egyetlen csúcsidőn kívüli időszakot érintő változás: hálózaton belül 56-ról 60 forintra emelkedett a percdíj. Hétvégi időszakban csak a más mobilszolgáltatónál lévő előfizető hívási díja emelkedett, igaz ez jelentősen, hiszen 36 forint helyett 50-et kell majd fizetni ezért. Az SMS-ek küldésének díja a célszámtól függően változik, hálózaton belül továbbra is 35 forint, más magyar szolgáltató felé 37,40 forint, külföldre pedig 43,75 forintba kerül.

A további változásokról – hívásátirányítások díjai, igénybevételi díjakban történő változások – bővebben a Pannon GSM weboldalán található információ, amely a lenti linkre kattintva érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés